B a e x e m

Nieuws aktueel

Oliebollenactie 2016


Oliebollen

Ook dit jaar gaan we op oudjaarsdag voor het goede doel oliebollen verkopen bij Spar Synco!

KWF
Na de grote successen van de voorgaande jaren staan onze helden van de Alpe d’HuZes en Ride for the Roses ook dit jaar weer op tegen kanker! In deze tijd van het jaar draait alles om tijd, tijd is iets wat deze slopende ziekte vaak niet heeft. Met de opbrengst van de oliebollenactie sponsoren we het KWF om meer onderzoek te doen naar betere behandelingen om zo iedereen meer tijd te geven.

Het Baexems Peloton gaat op 3 september 2017 meedoen aan de 20e editie van de Ride for the Roses in Nederland. De Ride for the Roses is een fietstocht om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. Dit bijzondere wielerevenement vindt plaats in en om de gemeente Lansingerland (Zuid-Holland) met een cycletour van 100 kilometer en twee toertochten van 25 en 50 kilometer. De start en finish is in Bleiswijk. Het Baexems peloton vertrekt zaterdag per fiets naar Bleiswijk (210 kilometer) om een dag later te beginnen aan de tocht van 100 kilometer door het Zuid-Hollandse landschap.

Om hun een extra sponsoring mee te geven in de strijd tegen kanker gaat Buurtvereniging de Dorpstraat e.o. uit Baexem op 31 december oliebollen bakken onder de luifel van Spar Synco in Baexem. Van 9.00 tot 15.00 kunt u bij de Spar Synco terecht voor heerlijke oliebollen, appelbeignets en wafels. Dit alles onder het genot van gezellige muziek en een heerlijk glaasje glühwein of warme chocomel.

Wegens het overweldigende succes van voorgaande jaren hebben we een bestellijst gemaakt. De bestellijst vindt u op de achterzijde van deze flyer en kunt u inleveren bij Spar Synco of is in te vullen op onze website www.bvdorpstraat.nl. Als u vóór 28 december besteld zorgen wij dat u kunt genieten van heerlijke oliebollen tijdens oudejaarsavond! Graag zien we jullie zaterdag 31 december voor de lekkerste oliebollen en sta samen met het Baexems Peloton op tegen kanker!

Bedankt namens het Baexems Peloton en Buurtvereniging de Dorpstraat e.o.

De bestellijst vind u hier!