B a e x e m

Laatste nieuws

Beste buurtbewoners,

Hierbij nodigt het bestuur u uit tot het bijwonen van de 14e jaarvergadering en wel op vrijdag 29 maart 2019 om 20.00 uur in het verenigingslokaal van Schutterij Sint Jan (aan de Kasteelweg 6b).

Na afloop van de vergadering is er voor de liefhebbers mogelijkheid om te schieten en/of mee te kienen voor de mooie prijzen, die beschikbaar zijn gesteld door de vele ondernemers uit onze buurt!

Ook de vergaderstukken vind u hier! 

Cheque ter waarde van 211,55 EUR.Op woensdag 12 april werd op het Kerkplein onder genot van een hapje en een drankje de uitslag bekend gemaakt van de  Rabo Clubkascampagne 2017. Op onze buurtvereniging zijn 60 stemmen uitgebracht, daarom mocht Jeroen Schlicher uit handen van May Meijssen een cheque t.w.v. 211,55 EUR ontvangen.
Oliebollen

Ook dit jaar gaan we op oudjaarsdag voor het goede doel oliebollen verkopen bij Spar Synco!

Visser

Op zondag 12 juni  aanstaande willen we met kinderen en ouders uit de buurt gaan vissen in Neeritter of in Sint-Maartens-voeren (B).

Burendag

Onze buurtvereniging en Hart van Baexem hebben de handen in elkaar geslagen om  een geweldige actie neer te zetten in het kader van Burendag 2015.

Samen met jullie willen we De Klockeberg (nabij Dorpstraat 2) de zorg en aandacht geven die dit unieke monumentale stukje Baexem verdient. 

Postbode 

Op dit moment communiceren wij als bestuur van de buurtvereniging met jullie vooral middels flyers, die wij in jullie brievenbus bezorgen. Dit is echter niet de meest snelle en efficiënte manier die tegenwoordig beschikbaar is. We willen daarom (meer) gebruik gaan maken van e-mail en internet om jullie te informeren over de buurtactiviteiten.

Home

Oliebollenactie 2016


Oliebollen

Ook dit jaar gaan we op oudjaarsdag voor het goede doel oliebollen verkopen bij Spar Synco!

KWF
Na de grote successen van de voorgaande jaren staan onze helden van de Alpe d’HuZes en Ride for the Roses ook dit jaar weer op tegen kanker! In deze tijd van het jaar draait alles om tijd, tijd is iets wat deze slopende ziekte vaak niet heeft. Met de opbrengst van de oliebollenactie sponsoren we het KWF om meer onderzoek te doen naar betere behandelingen om zo iedereen meer tijd te geven.

Het Baexems Peloton gaat op 3 september 2017 meedoen aan de 20e editie van de Ride for the Roses in Nederland. De Ride for the Roses is een fietstocht om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. Dit bijzondere wielerevenement vindt plaats in en om de gemeente Lansingerland (Zuid-Holland) met een cycletour van 100 kilometer en twee toertochten van 25 en 50 kilometer. De start en finish is in Bleiswijk. Het Baexems peloton vertrekt zaterdag per fiets naar Bleiswijk (210 kilometer) om een dag later te beginnen aan de tocht van 100 kilometer door het Zuid-Hollandse landschap.

Om hun een extra sponsoring mee te geven in de strijd tegen kanker gaat Buurtvereniging de Dorpstraat e.o. uit Baexem op 31 december oliebollen bakken onder de luifel van Spar Synco in Baexem. Van 9.00 tot 15.00 kunt u bij de Spar Synco terecht voor heerlijke oliebollen, appelbeignets en wafels. Dit alles onder het genot van gezellige muziek en een heerlijk glaasje glühwein of warme chocomel.

Wegens het overweldigende succes van voorgaande jaren hebben we een bestellijst gemaakt. De bestellijst vindt u op de achterzijde van deze flyer en kunt u inleveren bij Spar Synco of is in te vullen op onze website www.bvdorpstraat.nl. Als u vóór 28 december besteld zorgen wij dat u kunt genieten van heerlijke oliebollen tijdens oudejaarsavond! Graag zien we jullie zaterdag 31 december voor de lekkerste oliebollen en sta samen met het Baexems Peloton op tegen kanker!

Bedankt namens het Baexems Peloton en Buurtvereniging de Dorpstraat e.o.

De bestellijst vind u hier!