B a e x e m

Nieuws aktueel

Burendag 2015: opschoonactie De Klockeberg


Burendag

Onze buurtvereniging en Hart van Baexem hebben de handen in elkaar geslagen om  een geweldige actie neer te zetten in het kader van Burendag 2015.

Samen met jullie willen we De Klockeberg (nabij Dorpstraat 2) de zorg en aandacht geven die dit unieke monumentale stukje Baexem verdient. 

Wat staat er te gebeuren?
Op zaterdag 26 september a.s. gaan wij onze handen flink uit de mouwen steken en daar hebben we jullie hulp bij nodig. Wij nodigen jullie  graag uit om met ons een eerste aanzet te geven voor het opknappen van De Klockeberg. Hart voor Baexem en leden van buurtvereniging “de Dorpstraat e.o.” staan te popelen om dit mooie stukje Baexem op te schonen en weer levendig te maken. Wij hopen dat we na de eerste aanzet samen, in het kader van burgerparticipatie, ervoor kunnen zorgen dat De Klockeberg weer de uitstraling en waardering krijgt die het verdient. Wij zullen deze dag zorgen dat er tuingereedschap aanwezig is, maar we willen jullie  ook vragen om met tuingereedschap richting De Klockeberg te komen. Denk hierbij aan: snoeischaren, harken, bezems, hoge druk reiniger etc.

Wanneer gaan we aan de slag?
Op zaterdag 26 september a.s. zullen we starten om 09.00 uur. Rond 12.30 willen we afsluiten met een heerlijke versnapering. In het kader van burendag kun je natuurlijk ook je  steentje bijdragen door bijvoorbeeld iets te bakken voor alle harde werkers.

Waar kun je je aanmelden?
Je kunt je d.m.v. het aanmeldstrookje  van de uitnodiging aanmelden bij Nicky Martens, Dorpstraat 13 of Frank Van de Vondervoort, Dorpstraat 36 of via een mailtje naar info@bvdorpstraat.nl


Wij hopen velen van jullie te mogen verwelkomen op 26 september!

Buurtvereniging “de Dorpstraat e.o.” en Hart voor Baexem