B a e x e m

Laatste nieuws

Beste buurtbewoners,

Hierbij nodigt het bestuur u uit tot het bijwonen van de 14e jaarvergadering en wel op vrijdag 29 maart 2019 om 20.00 uur in het verenigingslokaal van Schutterij Sint Jan (aan de Kasteelweg 6b).

Na afloop van de vergadering is er voor de liefhebbers mogelijkheid om te schieten en/of mee te kienen voor de mooie prijzen, die beschikbaar zijn gesteld door de vele ondernemers uit onze buurt!

Ook de vergaderstukken vind u hier! 

Cheque ter waarde van 211,55 EUR.Op woensdag 12 april werd op het Kerkplein onder genot van een hapje en een drankje de uitslag bekend gemaakt van de  Rabo Clubkascampagne 2017. Op onze buurtvereniging zijn 60 stemmen uitgebracht, daarom mocht Jeroen Schlicher uit handen van May Meijssen een cheque t.w.v. 211,55 EUR ontvangen.
Oliebollen

Ook dit jaar gaan we op oudjaarsdag voor het goede doel oliebollen verkopen bij Spar Synco!

Visser

Op zondag 12 juni  aanstaande willen we met kinderen en ouders uit de buurt gaan vissen in Neeritter of in Sint-Maartens-voeren (B).

Burendag

Onze buurtvereniging en Hart van Baexem hebben de handen in elkaar geslagen om  een geweldige actie neer te zetten in het kader van Burendag 2015.

Samen met jullie willen we De Klockeberg (nabij Dorpstraat 2) de zorg en aandacht geven die dit unieke monumentale stukje Baexem verdient. 

Postbode 

Op dit moment communiceren wij als bestuur van de buurtvereniging met jullie vooral middels flyers, die wij in jullie brievenbus bezorgen. Dit is echter niet de meest snelle en efficiënte manier die tegenwoordig beschikbaar is. We willen daarom (meer) gebruik gaan maken van e-mail en internet om jullie te informeren over de buurtactiviteiten.

Home

Burendag 2015: opschoonactie De Klockeberg


Burendag

Onze buurtvereniging en Hart van Baexem hebben de handen in elkaar geslagen om  een geweldige actie neer te zetten in het kader van Burendag 2015.

Samen met jullie willen we De Klockeberg (nabij Dorpstraat 2) de zorg en aandacht geven die dit unieke monumentale stukje Baexem verdient. 

Wat staat er te gebeuren?
Op zaterdag 26 september a.s. gaan wij onze handen flink uit de mouwen steken en daar hebben we jullie hulp bij nodig. Wij nodigen jullie  graag uit om met ons een eerste aanzet te geven voor het opknappen van De Klockeberg. Hart voor Baexem en leden van buurtvereniging “de Dorpstraat e.o.” staan te popelen om dit mooie stukje Baexem op te schonen en weer levendig te maken. Wij hopen dat we na de eerste aanzet samen, in het kader van burgerparticipatie, ervoor kunnen zorgen dat De Klockeberg weer de uitstraling en waardering krijgt die het verdient. Wij zullen deze dag zorgen dat er tuingereedschap aanwezig is, maar we willen jullie  ook vragen om met tuingereedschap richting De Klockeberg te komen. Denk hierbij aan: snoeischaren, harken, bezems, hoge druk reiniger etc.

Wanneer gaan we aan de slag?
Op zaterdag 26 september a.s. zullen we starten om 09.00 uur. Rond 12.30 willen we afsluiten met een heerlijke versnapering. In het kader van burendag kun je natuurlijk ook je  steentje bijdragen door bijvoorbeeld iets te bakken voor alle harde werkers.

Waar kun je je aanmelden?
Je kunt je d.m.v. het aanmeldstrookje  van de uitnodiging aanmelden bij Nicky Martens, Dorpstraat 13 of Frank Van de Vondervoort, Dorpstraat 36 of via een mailtje naar info@bvdorpstraat.nl


Wij hopen velen van jullie te mogen verwelkomen op 26 september!

Buurtvereniging “de Dorpstraat e.o.” en Hart voor Baexem