B a e x e m

Laatste nieuws

Beste buurtbewoners,

Hierbij nodigt het bestuur u uit tot het bijwonen van de 14e jaarvergadering en wel op vrijdag 29 maart 2019 om 20.00 uur in het verenigingslokaal van Schutterij Sint Jan (aan de Kasteelweg 6b).

Na afloop van de vergadering is er voor de liefhebbers mogelijkheid om te schieten en/of mee te kienen voor de mooie prijzen, die beschikbaar zijn gesteld door de vele ondernemers uit onze buurt!

Ook de vergaderstukken vind u hier! 

Cheque ter waarde van 211,55 EUR.Op woensdag 12 april werd op het Kerkplein onder genot van een hapje en een drankje de uitslag bekend gemaakt van de  Rabo Clubkascampagne 2017. Op onze buurtvereniging zijn 60 stemmen uitgebracht, daarom mocht Jeroen Schlicher uit handen van May Meijssen een cheque t.w.v. 211,55 EUR ontvangen.
Oliebollen

Ook dit jaar gaan we op oudjaarsdag voor het goede doel oliebollen verkopen bij Spar Synco!

Visser

Op zondag 12 juni  aanstaande willen we met kinderen en ouders uit de buurt gaan vissen in Neeritter of in Sint-Maartens-voeren (B).

Burendag

Onze buurtvereniging en Hart van Baexem hebben de handen in elkaar geslagen om  een geweldige actie neer te zetten in het kader van Burendag 2015.

Samen met jullie willen we De Klockeberg (nabij Dorpstraat 2) de zorg en aandacht geven die dit unieke monumentale stukje Baexem verdient. 

Postbode 

Op dit moment communiceren wij als bestuur van de buurtvereniging met jullie vooral middels flyers, die wij in jullie brievenbus bezorgen. Dit is echter niet de meest snelle en efficiënte manier die tegenwoordig beschikbaar is. We willen daarom (meer) gebruik gaan maken van e-mail en internet om jullie te informeren over de buurtactiviteiten.

Home

Welkom op onze website !

De buurtvereniging Dorpstraat e.o.


De Dorpstraat is een vrij lange straat, deel van een zogenaamde ontsluitingsweg, dwars door het dorp. Dat betekent, dat er dagelijks veel verkeer door de straat dendert; niet bepaald een ideale situatie om buurtgenoten op straat op te zoeken voor een gezellig “buurtpraatje”.
En de-buren-aan-de-overkant die zwaai je zo nu en dan eens vriendelijk toe, maar: de straat oversteken, aanbellen en gezellig buurten, nee, dat gebeurt niet gauw……  
Dus staken op een carnavalsfeest – ja, hoe kán het ook anders in het Limburgse, wordt nu natuurlijk gedacht -  een aantal buurtbewoners de koppen bijeen en hebben besloten een buurtvereniging op te richten.
En dan blijkt, dat veel mensen het waarderen om de buurtgenoten beter te leren kennen, doordat er jaarlijks een aantal activiteiten georganiseerd worden voor de diverse leeftijds- en doelgroepen, waar dan natuurlijk wél animo voor moet zijn !!